Eseménynapló

Eseménynapló

Kütyüblog - Xiaomi Redmi Note 2 hátlap

2015. december 06. - Criminal017

Az első kütyüblog a jelenlegi telefonomhoz, a Xiaomi Redmi Note 2-höz készült hátlapot mutatja be, ami hagy némi kívánnivalót maga után, de ennyi pénzért nem lehet okunk a panaszra.

A kütyük és a mindenféle, -fajta "akármik" fellegvárából, az Aliexpress nevezetű webshopról rendeltem. Linket ITT találhattok.
A maga 2.37 dolláros árával nem nagy tétel, de azért ha esetleg valami silány dolgot kapnánk sajnálnánk azt is, hiába kérhetünk refundot.
Én, azt megelőzve, hogy az iPhone-t használók lelkes tagjai "ájfon copy"-nak állítanák be, a fekete hátlapos, fekete szegélyűt rendeltem.

Bő 30 nap után meg is jött, szerencsére sérülés nélkül. 

Első tapintásra az egész műanyagnak tűnt, de aztán kiderült, a szegélyező keret fém, valamiféle alumínium. 
DSC08224DSC08226Elsősorban attól is féltem, hogy az IrDA nem fog menni, de működik. DSC08231A ki/bekapcs gomb tökéletes, viszont a hangerőt szabályozó gomb kissé csálén áll, a nyomása sem stimmel, sokkal könnyebben nyomható.
DSC08233A hátulján egy egyszerű szöveg áll, egy M betűvel, mert a MI logót azért mégsem tehetik rá...
DSC08229A másik félelmem az volt, hogy a jóval vastagabb keret miatt hogy fog belemenni az USB kábel a lyukba. Majdhogynem jogos volt az aggodalom, nagyon passzentosan, a falára felfeküdve áll benne a kábel. 
DSC08243A kopás sajnos már pár nap alatt előjött, de megbizonyosodhattam arról, hogy tényleg fém a keret.

És akkor jöhet a legnagyobb negatívuma a hátlapnak, mégpedig az, hogy nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat. 
Nekem általában tiszta a kezem, koszos kézzel nagyon nem is nyúlok a telefonhoz. Viszont így is pár pillanat alatt tiszta maszat lesz a hátulja, ami nem túl szép. Sőt!
DSC08221DSC08222Szumma-szummárum, a hátlap ad a telefonnak egyfajta minőségi érzetet. 
Fogásra sem rossz, bár nem olyan kényelmes, mint az eredeti hátlap, kissé nyomhatják a szélek az ember kezét, illetve néhány tartásban csúszik is, szóval fogni kell. Mivel műanyag a hátulja, ezért karcolódik, de nem túl feltűnő, no meg eltakarja a fent említett számtalan ujjlenyomat. A telefon vastagságát 73 mm-ről 93 mm-re növelte, ami már vastagnak számít, de ez által jobban kézben tartható.
DSC08241Köszönöm a figyelmed! Ha teheted, lájkold, oszd meg, kommentelj! 

A bejegyzés trackback címe:

https://esemenynaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr778143918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása